Advokater eller erfarne fuldmægtige til vores afdeling for entreprise, udbud og fast ejendom

Vi udvider vores afdeling for entreprise, udbud og fast ejendom og søger nye kollegaer.

I teamet rådgiver vi på specialistniveau en lang række virksomheder, myndigheder, boligorganisationer og rådgivningsfirmaer indenfor især den nordjyske byggebranche.

Som vores nye kollega bliver du derfor en del af et ambitiøst team bestående af specialister inden for entrepriseret, udbudsret og fast ejendom/projektudvikling.

Har du lyst til at blive en del af dette team, og vil du videreudvikle dine kompetencer i et ambitiøst, dynamisk og uformelt miljø, så er denne stilling måske noget for dig.

Vi søger

Du har erfaring med at arbejde med entrepriseret, fast ejendom og evt. udbudsret og brænder for at arbejde med samt rådgive byggebranchen på specialistniveau.

Du har formentlig erfaring som advokatfuldmægtig, advokat eller jurist hos en offentlig myndighed eller privat virksomhed.

Du brænder for at arbejde med entrepriseret og fast ejendom samt at udvikle eller videreudvikle dine evner som specialist inden for området.

Du har lyst til at levere rådgivning af højeste kvalitet og at engagere dig i en spændende branche, deltage i udadvendte aktiviteter som klientmøder, branchenetværk, afholdelse af kurser og meget andet.

Du er holdspiller og kan indgå i et team, men kan samtidig arbejde selvstændigt og proaktivt.

Din nye arbejdsplads

Advokatfirmaet Vingaardshus er et af Jyllands største advokathuse, med mere end 55 medarbejdere, heraf 23 advokater. Vi har kontorer i Aalborg og Frederikshavn. Arbejdsstedet vil primært være i Aalborg.

Vi er ambitiøse i forhold til vores forretning, og målet er at yde rådgivning på specialistniveau og at skabe værdi for vores klienter. Samtidig lægger vi stor vægt på at have et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af kollegaer, som du kan sparre med og udvikle dine faglige og personlige egenskaber.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, som fastsættes efter kvalifikationer.

Er du interesseret?

Send din ansøgning sammen med relevante bilag via linket i højre side.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokat og partner Henrik Søndergaard på 30926835 eller HSO@vingaardshus.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, indtil de rette er ansat.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet med fuld diskretion.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Læs meget mere om at være ansat hos Advokatfirmaet Vingaardshus her>>>

Arbejdssted

Vingårdsgade 22, 9000 Aalborg

Stillingstype

Advokat

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Startdato

Efter aftale

Oprettet

08.04.2021

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Henrik Søndergaard

Advokat og indehaver

Telefon 30 92 68 35 / hso@vingaardshus.dk

Virksomhedsbeskrivelse


Om Advokatfirmaet Vingaardshus

Advokatfirmaet Vingaardshus er med mere end 50 medarbejdere – heraf 23 advokater - et af Nordjyllands største advokathuse. Vi rådgiver erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder, organisationer og privatpersoner inden for alle væsentlige juridiske områder.

Vi vægter et fortroligt samarbejde præget af høj faglighed, hurtig sagsbehandling og indgående kendskab til klientens særlige forhold - det er afgørende for et godt sagsudfald.

Vi lægger samtidig vægt på at være en arbejdsplads med højt til loftet for den enkelte medarbejder, og med en uformel, men seriøs omgangstone. Vi har fokus på, at vores medarbejdere skal være hele mennesker. Konkret betyder det, at arbejdsbyrden for den enkelte medarbejder skal planlægges således, at der opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.