Et godt sted at gøre karriere

Vi skaber gode karrierer

Kompetente og engagerede medarbejdere er til enhver tid afgørende for os – og vores klienter.

Derfor tror vi også på, at vi tiltrækker de bedste medarbejdere ved at tilbyde en god, mangfoldig og ambitiøs arbejdsplads, hvor medarbejdernes faglige ambitioner løbende bliver udfordret, og kvalifikationerne plejes og udvikles gennem hele arbejdslivet. Det sikrer vi blandt andet gennem videreuddannelse og udviklingssamtaler, så vi hele tiden arbejder i den samme retning.

Vi lægger samtidig vægt på at være en arbejdsplads med en uformel, men seriøs omgangstone, hvor der er højt til loftet for den enkelte medarbejder, og hvor der er plads til sparring, humor og sammenhold.

Vores medarbejdere skal være hele mennesker. Konkret betyder det, at vi planlægger arbejdsbyrden for den enkelte medarbejder, så der opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

I Vingaardshus tror vi på, at medarbejdere med et mentalt overskud og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid er de bedste rådgivere for vores klienter.

Kort og godt kræver vi kompetente og engagerede medarbejdere, men giver plads til at skabe en karriere under seriøse, ambitiøse og uformelle forhold!

58
Medarbejdere
23
Advokater
16,2 år
Anciennitet

Her er der plads til ambitioner


Erfaring og faglig viden er en vigtig brik i vores hverdag for at kunne rådgive vores klienter på højeste, faglige niveau. Derfor giver vi plads til faglig udvikling. Det er nemlig vigtigt for både os selv og vores klienter, at vi hele tiden er opdaterede på de forskellige, juridiske områder. Alle jurister er f.eks. forpligtet til at efteruddanne sig hvert år. 


Vores team består af medarbejdere med specialer indenfor forskellige områder. Og vi har en stærk kultur for at sparre med kollegaerne i dagligdagen – på tværs af hele huset. Når vi udveksler erfaringer med hinanden, bliver vi alle bedre – til gavn for den enkeltes ambitioner og vores klienter. 

Her er der plads til det sociale


Hos Vingaardshus lægger vi stor vægt på et stærkt, socialt sammenhold. Det styrker og gavner fællesskabet på tværs af hele huset. 


Vi har en løbeklub og en kunstforening. Vi afholder årligt en julefrokost med et udvalgt tema. Og i løbet af året holder vi en række sociale arrangementer.


Alt i alt inviteres alle medarbejdere med til sociale arrangementer, hvor fællesskabsånden får et boost – og det gavner i sidste ende det stærke sammenhold, som Vingaardshus består af. 

Velkommen til VGH Viden

Juraen er kompleks, og specialiseret viden er vores styrke. Men det er også umuligt at vide alt om alt. Med VGH Viden arbejder vi hele tiden på at holde os til ilden og være vidensstærke.   

VGH Viden er vores interne forum, hvor vi jævnligt sparrer med hinanden. 

På skift deler vi ud af vores viden om et bestemt emne, så vi alle har vigtig viden om andre retsområder end dem, vi hver især normalt bevæger os rundt inden for. 

Det sikrer det stærkeste hold med de skarpeste kompetencer.

Mød en medarbejder

ADVOKAT


”Fra min første dag som advokat i Advokatfirmaet Vingaardshus blev jeg bekræftet i, at der her er et miljø, hvor medarbejderne er glade for at være, og hvor der samtidigt er faglig motivation til at blive bedre. Den gode ånd, der er i huset, smitter i den grad af på arbejdsglæden samtidigt med, at der altid er mulighed for erfaringsudveksling på et højt fagligt niveau. Hos Vingaardshus er det spændende at gå på arbejde, da der ikke er to dage, der er ens. Det gode sociale sammenhold gennem b.la. vores kunstforening, løbeklub og personaleforening gør, at Vingaardshus er mere end bare en arbejdsplads, og jeg håber at blive her længe endnu!"

Hans Christian Andersen, advokat

ADVOKATFULDMÆGTIG


"Som advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Vingaardshus mødes jeg med stor tillid og varierende opgaver, som er tilpasset min faglige udvikling. Jeg har mulighed for daglig sparring og støtte fra dygtige kollegaer på alle anciennitetsniveauer, som tager sig tid til at dele ud af deres viden. Jeg har oplevet Advokatfirmaet Vingaardshus som en rummelig arbejdsplads med en åben kultur, hvor man møder hinanden i øjenhøjde. Det gode arbejdsmiljø kombineret med det høje faglige niveau giver mig optimale forudsætninger for at udvikle mig til at blive en dygtig advokat."

Julia Trier Ringsmose, advokatfuldmægtig

SEKRETÆR


"Jeg er superglad for at arbejde i Advokatfirmaet Vingaardshus. Jeg tror ikke, man finder en så energisk, dynamisk og kompetent arbejdsplads andre steder. Udover at der altid er spændende arbejdsopgaver, så har det også stor betydning, at vi har en helt særlig kultur i Vingaardshus. Her er ikke forskel på høj og lav, man inddrages i firmaets målsætninger, og det sociale samvær både i det daglige og til arrangementer vægtes meget højt."

Marianne Bystrup, advokatsekretær

STUD.JUR.

"Jeg er rigtig glad for at være studentermedhjælper hos Advokatfirmaet Vingaardshus. Her får jeg mulighed for at supplere mit studie gennem varierende og spændende opgaver, som udvides i takt med min faglige udvikling. Det er utrolig lærerigt at få muligheden for at praktisere elementer fra studiet, ligesom jeg får et indblik i dagligdagen på et advokatkontor. Udover de faglige udfordringer, så har det også stor betydning for min arbejdsdag, at jeg altid er omgivet af søde og dygtige kollegaer."

Sille Lundgaard Petersen, stud.jur.

En medarbejders fortælling

Mød Dorthe Hyldahl. Hun er advokatsekretær og havde været ansat i næsten 40 år ved den samme arbejdsgiver. Alligevel tog hun springet og søgte hos Vingaardshus. 


Hør hende fortælle om overvejelserne for at hoppe ud i at sende en ansøgning. Og hvordan er det at være ny medarbejder hos Vingaardshus?

Vores værdier

accessibility
Engagement
bookmarks
Kompetence
phonelink
Tilgængelighed

Bliv en del af holdet

Ledige stillinger

Filtrer:
loading
Stilling Arbejdssted Stillingstype Ansøgningsfrist

Fandt du ikke den stilling du søgte efter?

Så send os en uopfordret ansøgning via knappen - 

vi modtager ikke ansøgninger på mail.

assignment Send uopfordret ansøgning

Hvem kan jeg kontakte for at høre mere?

For oplysninger om stillinger som advokat, sekretær eller piccolo og om Advokatfirmaet Vingaardshus som arbejdsplads kontakt advokat Peter Lau Lauritzen.

For oplysninger om stillinger som advokatfuldmægtig kontakt advokat Henrik Søndergaard.

For oplysninger om stillinger som stud. jur. kontakt advokat Jesper Studsgaard.

Her kan du finde os

Vi har kontor i hjertet af Aalborg - lige ved siden af Budolfi Plads.


Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

    Vingårdsgade 22

      DK-9000 Aalborg

  +45 46 92 92 00