Et godt sted at gøre karriere

Vi skaber gode karrierer

I en videnskrævende advokatvirksomhed som Vingaardshus er det afgørende til enhver tid at råde over kompetente og engagerede medarbejdere.


Den enkelte medarbejders evne til at forstå omfattende og komplicerede juridiske problemstillinger og til at formidle sin viden og vurdering af sagen på en enkel og forståelig måde er - ligesom hurtighed i sagsbehandlingen - helt afgørende for, at vi kan leve op til vore klienters krav og forventninger.


Vi tror på, at vi tiltrækker de bedste medarbejdere ved at tilbyde en god, mangfoldig og ambitiøs arbejdsplads, hvor medarbejdernes faglige ambitioner løbende udfordres, og kvalifikationerne plejes og udvikles gennem hele arbejdslivet.


Hos Vingaardshus lægger vi samtidig vægt på at være en arbejdsplads med højt til loftet for den enkelte medarbejder, og med en uformel, men seriøs omgangstone.


Vi har fokus på, at vores medarbejdere skal være hele mennesker. Konkret betyder det, at arbejdsbyrden for den enkelte medarbejder skal planlægges således, at der opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.


I Vingaardshus tror vi på, at medarbejdere med et mentalt overskud og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid er de bedste rådgivere for vores klienter.

52
Medarbejdere
24
Advokater
16,2 år
Anciennitet

Her er der plads til ambitioner


Erfaring og faglig viden er en vigtig brik i vores hverdag for at kunne rådgive vores klienter på højeste, faglige niveau. Derfor giver vi plads til faglig udvikling. Det er nemlig vigtigt for både os selv og vores klienter, at vi hele tiden er opdaterede på de forskellige, juridiske områder. Alle jurister er f.eks. forpligtet til at efteruddanne sig hvert år. 


Vores team består af medarbejdere med specialer indenfor forskellige områder. Og vi har en stærk kultur for at sparre med kollegaerne i dagligdagen – på tværs af hele huset. Når vi udveksler erfaringer med hinanden, bliver vi alle bedre – til gavn for den enkeltes ambitioner og vores klienter. 

Her er der plads til det sociale


Hos Vingaardshus lægger vi stor vægt på et stærkt, socialt sammenhold. Det styrker og gavner fællesskabet på tværs af hele huset. 


Vi har en løbeklub og en kunstforening. Vi afholder årligt en julefrokost med et udvalgt tema. Og i løbet af året holder vi en række sociale arrangementer.


Alt i alt inviteres alle medarbejdere med til sociale arrangementer, hvor fællesskabsånden får et boost – og det gavner i sidste ende det stærke sammenhold, som Vingaardshus består af. 

Mød en medarbejder

ADVOKAT


”Fra min første dag som advokat i Advokatfirmaet Vingaardshus blev jeg bekræftet i, at der her er et miljø, hvor medarbejderne er glade for at være, og hvor der samtidigt er faglig motivation til at blive bedre. Den gode ånd, der er i huset, smitter i den grad af på arbejdsglæden samtidigt med, at der altid er mulighed for erfaringsudveksling på et højt fagligt niveau. Hos Vingaardshus er det spændende at gå på arbejde, da der ikke er to dage, der er ens. Det gode sociale sammenhold gennem b.la. vores kunstforening, løbeklub og personaleforening gør, at Vingaardshus er mere end bare en arbejdsplads, og jeg håber at blive her længe endnu!"

Hans Christian Andersen, advokat

FULDMÆGTIG


"Som advokatfuldmægtig handler det om at udvikle sig og på sigt blive en god advokat. Det har jeg rig mulighed for hos Advokatfirmaet Vingaardshus, da jeg til daglig er omgivet af dygtige og kompetente kollegaer, der tager sig tid til at dele ud at deres viden. Jeg har i min tid på kontoret altid mødt en stor tillid, hvor ansvaret løbende er blevet justeret i forhold til mine kompetencer – det gør hver dag til en spændende dag."

Lasse Schwartz Jørgensen, advokatfuldmægtig

SEKRETÆR


"Jeg er superglad for at arbejde i Advokatfirmaet Vingaardshus. Jeg tror ikke, man finder en så energisk, dynamisk og kompetent arbejdsplads andre steder. Udover at der altid er spændende arbejdsopgaver, så har det også stor betydning, at vi har en helt særlig kultur i Vingaardshus. Her er ikke forskel på høj og lav, man inddrages i firmaets målsætninger, og det sociale samvær både i det daglige og til arrangementer vægtes meget højt."

Marianne Bystrup, advokatsekretær

STUD.JUR.

"Det er fedt at være studentermedhjælper hos Vingaardshus! Jeg får mulighed for at praktisere nogle af de ting, som jeg lærer på studiet, ligesom jeg får et indblik i arbejdet som advokat. Det er lærerigt og sjovt at komme på arbejde, fordi min arbejdsdag indeholder faglige udfordringer, men i høj grad også fordi jeg er omgivet af søde og dygtige kollegaer."

Julie Mørkholt Schliemann, stud.jur.

Vores værdier

accessibility
Engagement
bookmarks
Kompetence
phonelink
Tilgængelighed

Bliv en del af holdet

Ledige stillinger

Filtrer:
loading
Stilling Arbejdssted Stillingstype Ansøgningsfrist

Fandt du ikke den stilling du søgte efter?

Så send os en uopfordret ansøgning via knappen - 

vi modtager ikke ansøgninger på mail.

assignment Send uopfordret ansøgning

Hvem kan jeg kontakte for at høre mere?

For oplysninger om stillinger som advokat, sekretær eller piccolo og om Advokatfirmaet Vingaardshus som arbejdsplads kontakt advokat Peter Lau Lauritzen.

For oplysninger om stillinger som advokatfuldmægtig kontakt advokat Henrik Søndergaard.

For oplysninger om stillinger som stud. jur. kontakt advokat Jesper Studsgaard.

Her kan du finde os

Vi har kontor i hjertet af Aalborg - lige ved siden af Budolfi Plads.


Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

    Vingårdsgade 22

      DK-9000 Aalborg

  +45 46 92 92 00