Advokat eller erfaren advokatfuldmægtig til erhvervsafdelingen

Vi har travlt og søger en advokat eller erfaren advokatfuldmægtig til erhvervsafdelingen.

I erhvervsafdelingen rådgiver vi - på specialistniveau - en lang række erhvervsvirksomheder i det nordjyske.

Som vores nye kollega bliver du en del af et ambitiøst team bestående af specialister inden for virksomhedsoverdragelser, selskabsret, IPR og insolvensret mm.

Har du lyst til at blive en del af dette team, og vil du videreudvikle dine kompetencer i et ambitiøst, dynamisk og uformelt miljø, er det måske dig, vi søger.

Stillingen

Du kommer til at indgå i erhvervsafdelingen, hvor vi rådgiver et stødt stigende antal virksomheder om alt inden for selskabsretten. Her får du mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling af det stærke team. Du vil blive involveret i behandling af både virksomhedsoverdragelser og konkursboer, bringe din erfaring med IPR i spil og rådgive inden for store områder af erhvervsretten.

Kort sagt kan du forvente et spændende job i et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde sammen med en lang række specialister.

Hvem er du?

Du er advokat med et par års erfaring eller 2./3. års fuldmægtig og har erfaring med at arbejde med erhvervsret specielt virksomhedsoverdragelser, selskabsret, insolvensret og/eller IPR og har ambition om at rådgive på specialistniveau.

Du er god til at opbygge relationer og arbejder engageret for at opnå succes og brænder samtidig for at udvikle eller videreudvikle dine evner som specialist inden for det erhvervsretlige område.

Du motiveres af at levere rådgivning af højeste kvalitet og har lyst til at engagere dig i en spændende branche.

Du er holdspiller og kan indgå i et team, men kan samtidig arbejde selvstændigt og proaktivt.

Du skal være fortrolig og kunne arbejde med juridisk engelsk.

Din nye arbejdsplads

Advokatfirmaet Vingaardshus er et af Jyllands største advokathuse med ca. 60 medarbejdere. Vi har kontorer i Aalborg og Frederikshavn. Arbejdsstedet vil primært være i Aalborg.

Vi er ambitiøse i forhold til vores forretning, og målet er at yde rådgivning på specialistniveau og at skabe værdi for vores klienter. Samtidig lægger vi stor vægt på at have et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af kollegaer, som du kan sparre med og samtidig udvikle dine faglige og personlige egenskaber.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, som fastsættes efter kvalifikationer.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Er du interesseret?

Send din ansøgning sammen med relevante bilag via linket i højre side.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokat og partner Tim Rosenkrantz Buur på 27269223 eller trb@vingaardshus.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende, indtil de rette er ansat.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet med fuld diskretion.

Læs meget mere om at være ansat hos Advokatfirmaet Vingaardshus her>>>

Arbejdssted

Vingårdsgade 22, 9000 Aalborg

Stillingstype

Advokat

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

24.06.2021

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Tim Rosenkrantz Buur

Advokat og indehaver

Telefon 27269223 / trb@vingaardshus.dk

Virksomhedsbeskrivelse


Om Advokatfirmaet Vingaardshus

Advokatfirmaet Vingaardshus er med mere end 50 medarbejdere – heraf 23 advokater - et af Nordjyllands største advokathuse. Vi rådgiver erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder, organisationer og privatpersoner inden for alle væsentlige juridiske områder.

Vi vægter et fortroligt samarbejde præget af høj faglighed, hurtig sagsbehandling og indgående kendskab til klientens særlige forhold - det er afgørende for et godt sagsudfald.

Vi lægger samtidig vægt på at være en arbejdsplads med højt til loftet for den enkelte medarbejder, og med en uformel, men seriøs omgangstone. Vi har fokus på, at vores medarbejdere skal være hele mennesker. Konkret betyder det, at arbejdsbyrden for den enkelte medarbejder skal planlægges således, at der opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.